Oferta Comerciala TCE Curierat Ungaria | Bulgaria | Polonia

Buna ziua ,

 

Va transmit mai jos oferta comerciala TCE, pentru expedieri in Ungaria, Bulgaria si Polonia prin reteaua TCE Curier in speranta ca veti incerca serviciile noastre.

Serviciul door to door cu livrare in 2 zile asigurat de TCE, este unul cu rata mare de livrare cu succes, colectare ramburs  si transfer al rambursului in Romania  ( in RON,HUF, EUR ) la alegerea dvs.

 

Mai jos gasiti oferta noastra  pe diferite plaje de volum lunar (pana in 50 colete/ luna, peste 50 colete, peste 100, peste 200 colete/luna/tara)

 

Pentru detalii, alte destinatii sau alte greutati va stau la dispozitie atat pe email cat si la numarul de telefon din rubrica contact.

Daca tarifele si serviciul raspund nevoilor dvs, va rugam sa ne transmiteti datele complete ale companiei dvs pentru completarea contractului de servicii.

Oferta comerciala TCE CURIER.jpg

Daca conditiile comerciala corespund nevoilor companiei dvs. ne puteti trimite datele complete ale companeiei pe email international@tceholding.ro sau prin completare formularului de mai jos. 

In maxim 2 ore va vom transmite contractul de servicii, completat, semnat si stampilat de catre compania noastra, cu rugamintea de a il returna scanat pentru activarea contului online.

date necesare perfectarii contractului de transport curierat

Datele dvs au fost trimise