top of page
trimite colet ramburs ungaria

GYŰJTEMÉNY KÜLDÉSE MAGYARORSZÁGRA
 OLCSÓ RAMBURS-szal

COLETE futár olcsón, visszatérítéssel MAGYARORSZÁGON és onnan

trimite colet ramburs ungaria

COLLECTION  MAGYARORSZÁG ELKÜLDÉSE

Csomagküldés olcsón a TCE COURIER HUNGARY-val

trimite colet ramburs ungaria

A Magyarországi csomagküldő szolgálat lehetővé teszi az átvételt bármely romániai címről és a kézbesítést bármely magyarországi címre, a címzett sms-ben vagy e-mailben történő jóváhagyásával. Magyar csomagokba 100 KILOGRAM-ig lehet , visszatérítéssel. A magyar utánvét a CSOMAG átvételekor, forintban történik. A magyar visszatérítésként beszedett összegek azonnal átutalásra kerülnek az Ön román bankszámlájára, forintban vagy RON-ban. A 2 kézbesítési kísérlet után nem kézbesített csomagokat visszaküldjük az Ön romániai címére. A legjobb magyarországi árak a piacon lehetővé teszik, hogy maximalizálja üzleti megtakarításait.
 

CSOMAGKÜLDÉS CSOMAG MAGYARORSZÁGON

Kiszerelés 1 kg-ig - 3,88 eur / csomag

Visszatérítés beszedés -1 eur

Visszatérítési átutalás – ingyenes

Átszállítási idő - 2-3 nap

Minimális mennyiség 200 szállítmány / hó

Cégünk NEM ALKALMAZ: - visszautalással kapcsolatos banki költségeket - üzemanyag indexet - behajtási díjat Magyarországról történő pénzfelvétel esetén 

CSOMAG GYŰJTÉS VAGY VISSZAVÉTEL  MAGYARORSZÁGRÓL
VISSZATÉRÍTÉSSEL

Magyarországról átveszünk és Romániába szállítunk, BÁRMELY COLET  Magyarország bármely pontjáról átvétellel és Románia bármely szegletébe szállítással. Egyéni vásárlóktól CSOMAGOK átvételét és kiszállítását, webáruházak visszaküldését vállaljuk

trimite colet ramburs ungaria
Colete: About

Ár  Futárcsomag Magyarország  
a legalacsonyabb és leghatékonyabb ár

Küldj többet, fizess kevesebbet csomagonként

Létrehoztuk  az ECOMMERCE REGIONAL szolgáltatás kereskedelmi ajánlatát, amely segít Önnek (és nekünk is) abban, hogy közösen egészségesen fejlődjön üzletünk. Tehát ha havonta legfeljebb 50 csomagot szállít... akkor díjszabás lesz .... ha 50 felett ... A VÁM LEJÁRA. 

És így tovább... a számlázási arány a szállított mennyiséggel csökken.

WIN-WIN... nem igaz?

Ezzel lehetőséget teremtünk arra, hogy eladásai növekedésével a legjobb árakat kapja.

trimite plic curier ungaria

FEJLESZTÉSE VÁLLALKOZÁSÁT ÉS SZÁLLÍTSA be EURÓPÁBAN

a nemzetközi futár- és postai szolgáltatások díjai és részletei  

Doriți să trimiteți colete cu ramburs din Romania în Ungaria? Serviciul nostru de livrare este soluția perfectă pentru nevoile dvs. Oferim un serviciu eficient, rapid și sigur, care vine cu o serie de avantaje distincte:

 1. Cea mai ieftină opțiune: Ne mândrim că oferim cel mai competitiv preț pentru livrarea coletelor cu ramburs în Ungaria. Indiferent de dimensiunea sau greutatea coletelor dvs., veți beneficia de tarifele noastre accesibile, care vă ajută să economisiți și să maximizați profitabilitatea afacerii dvs.

 2. Livrare rapidă și eficientă: Înțelegem importanța livrărilor rapide în afacerea dvs. Prin intermediul rețelei noastre extinse și bine pusă la punct, putem livra coletele dvs. în Ungaria în cel mai scurt timp posibil. Echipa noastră dedicată se asigură că fiecare colet este preluat, procesat și livrat cu promptitudine.

 3. Ramburs convenabil: Oferim serviciul de ramburs pentru a facilita plățile și pentru a asigura satisfacția clienților dvs. Coletul este livrat în Ungaria, iar destinatarul poate achita contravaloarea acestuia direct curierului. Această opțiune de plată simplifică tranzacțiile și oferă încredere și confort clienților dvs.

 4. Livrare sigură și protejată: Ne luăm angajamentul de a asigura o livrare sigură a coletelor dvs. în Ungaria. Folosim ambalaje rezistente și metode de manipulare adecvate pentru a proteja conținutul coletelor pe parcursul transportului. Avem grijă ca fiecare colet să ajungă în siguranță la destinație, astfel încât să vă puteți bucura de un nivel ridicat de satisfacție a clienților.

 5. Fără limită de greutate și dimensiune: Indiferent cât de mare sau mic este coletul dvs., nu există limite de greutate sau dimensiune. Ne ocupăm de orice tip de marfă, de la colete ușoare la colete grele, asigurându-ne că acestea ajung la destinație în siguranță și în timp util.

Pentru a beneficia de cel mai ieftin și rapid serviciu de livrare a coletelor cu ramburs din Romania în Ungaria, alegeți-ne ca partener de încredere. Ne străduim să oferim o experiență excelentă pentru dvs. și clienții dvs., punând accent pe eficiență, siguranță și satisfacție. Contactați-ne astăzi pentru a începe colaborarea și pentru a vă bucura de toate avantajele serviciului nostru de livrare colete cu ramburs în Ungaria.

Doriți să trimiteți colete cu ramburs din Ungaria în Romania? Echipa noastră vă oferă un serviciu de livrare eficient, rapid și sigur, care vine cu numeroase avantaje distincte:

 1. Cea mai ieftină opțiune: Ne străduim să oferim cel mai competitiv preț pentru livrarea coletelor cu ramburs din Ungaria în Romania. Indiferent de dimensiunea sau greutatea coletelor dvs., vă garantăm tarife accesibile, astfel încât să economisiți și să vă maximizați profitabilitatea.

 2. Livrare rapidă și eficientă: Înțelegem importanța unei livrări rapide în afacerea dvs. Prin intermediul rețelei noastre bine dezvoltate și a parteneriatelor solide, putem asigura livrarea coletelor dvs. în România în cel mai scurt timp posibil. Echipa noastră dedicată se asigură că fiecare colet este preluat, procesat și livrat cu promptitudine.

 3. Ramburs convenabil: Oferim serviciul de ramburs pentru a facilita plățile și pentru a asigura satisfacția clienților dvs. Destinatarul poate achita contravaloarea coletului direct curierului în momentul livrării în Romania. Această opțiune de plată simplifică tranzacțiile și oferă confort și încredere clienților dvs.

 4. Livrare sigură și protejată: Ne luăm angajamentul de a asigura o livrare sigură și protejată a coletelor dvs. în Romania. Utilizăm ambalaje rezistente și tehnici adecvate de manipulare pentru a proteja conținutul coletelor în timpul transportului. Astfel, vă puteți bucura de liniștea că fiecare colet ajunge în siguranță la destinație.

 5. Fără limită de greutate și dimensiune: Indiferent de greutatea sau dimensiunea coletului, nu există restricții. Ne ocupăm de orice tip de marfă, de la colete ușoare la colete voluminoase, asigurându-ne că acestea sunt livrate în România în condiții optime.

Pentru cel mai ieftin și rapid serviciu de livrare a coletelor cu ramburs din Ungaria în Romania, alegeți-ne ca partener de încredere. Ne concentrăm pe eficiență, siguranță și satisfacție, oferindu-vă o experiență excelentă. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de toate avantajele serviciului nostru de livrare colete cu ramburs din Ungaria în Romania.

EXPEDIERI COLETE GRELE FARA LIMITA DE GREUTATE IN UNGARIA

Bine ați venit la serviciul nostru de expediere colete din Romania în Ungaria, fără limită de greutate! Suntem aici să vă ajutăm să livrați colete de dimensiuni și greutăți mari către destinația dorită, oferindu-vă o soluție eficientă și convenabilă pentru nevoile dvs. logistice.

Indiferent dacă sunteți o afacere online sau aveți nevoie să trimiteți un colet de dimensiuni și greutăți mari către Ungaria, serviciul nostru acoperă toate necesitățile dvs. specifice. Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegeți serviciul nostru de expediere colete:

 1. Fără limită de greutate: Indiferent cât de mare sau greu este coletul dvs., nu există o limită impusă de greutate. Suntem pregătiți să manipulăm și să livrăm coletele dvs. cu profesionalism și grijă.

 2. Dimensiuni mari: Coletul dvs. alb de dimensiuni mari nu este o problemă pentru noi. Avem echipamente și capacități adecvate pentru a manipula și transporta coletele de dimensiuni mai mari, astfel încât să puteți trimite tot ceea ce aveți nevoie.

 3. Serviciu de încredere: Ne străduim să oferim un serviciu de încredere și sigur. De la preluarea coletului dvs. din locația indicată până la livrarea în siguranță la destinație, veți beneficia de urmărirea permanentă a coletului și de actualizări în timp real.

 4. Tarife competitive: Înțelegem importanța costurilor reduse în afaceri. De aceea, vă oferim tarife competitive, astfel încât să puteți economisi și să profitați de servicii de calitate în același timp.

 5. Expertiză în logistică internațională: Cu o vastă experiență în logistică internațională, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate pentru expedierea coletelor dvs. în Ungaria. Avem cunoștințele și resursele necesare pentru a face ca procesul de expediere să fie cât mai ușor și eficient posibil.

Indiferent dacă aveți nevoie să trimiteți un singur colet sau să organizați expedieri regulate de dimensiuni mari către Ungaria, suntem aici să vă ajutăm. Echipa noastră de profesioniști dedicată vă va ghida pe tot parcursul procesului și vă va asigura că coletul dvs. ajunge în siguranță și la timp.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciul nostru de expediere colete și pentru a primi o ofertă personalizată. Suntem nerăbdători să fim partenerul dvs. de încredere pentru toate nevoile dvs. logistice către Ungaria!

EXPEDIERI COLETE GRELE FARA LIMITA DE GREUTATE din UNGARIA in ROMANIA

Expediere colete din Ungaria în România, fără limită de greutate! Suntem aici pentru a vă ajuta să preluați colete de dimensiuni și greutăți mari din Ungaria și să le livrați în siguranță în România, oferindu-vă o soluție eficientă și convenabilă pentru nevoile dvs. logistice.

Indiferent dacă sunteți o afacere online cu clienți din Ungaria sau aveți nevoie să preluați și să livrați colete de dimensiuni și greutăți mari din Ungaria către România, serviciul nostru acoperă toate necesitățile dvs. specifice. Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegeți serviciul nostru de expediere colete:

 1. Preluare din Ungaria: Ne ocupăm de preluarea coletelor dvs. din diferite locații din Ungaria. Indiferent dacă este vorba despre un depozit, un magazin sau o adresă specifică, echipa noastră se va asigura că coletele dvs. sunt preluate în siguranță și în timp util.

 2. Dimensiuni mari: Coletul dvs. alb de dimensiuni mari nu este o problemă pentru noi. Avem echipamente și capacități adecvate pentru a manipula și transporta coletele de dimensiuni mai mari, astfel încât să puteți prelua și livra tot ceea ce aveți nevoie.

 3. Serviciu de încredere: Ne străduim să oferim un serviciu de încredere și sigur. De la preluarea coletului dvs. din Ungaria până la livrarea în siguranță în România, veți beneficia de urmărirea permanentă a coletului și de actualizări în timp real.

 4. Tarife competitive: Înțelegem importanța costurilor reduse în afaceri. De aceea, vă oferim tarife competitive, astfel încât să puteți economisi și să profitați de servicii de calitate în același timp.

 5. Expertiză în logistică internațională: Cu o vastă experiență în logistică internațională, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate pentru preluarea și livrarea coletelor dvs. din Ungaria în România. Avem cunoștințele și resursele necesare pentru a face ca procesul de expediere să fie cât mai ușor și eficient posibil.

Indiferent dacă aveți nevoie să preluați un singur colet sau să organizați preluări regulate de dimensiuni mari din Ungaria către România, suntem aici să vă ajutăm. Echipa noastră de profesioniști dedicată vă va ghida pe tot parcursul procesului și vă va asigura că coletul dvs. ajunge în siguranță și la timp.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciul nostru

de expediere colete și pentru a primi o ofertă personalizată. Suntem nerăbdători să fim partenerul dvs. de încredere pentru toate nevoile dvs. logistice de preluare și livrare către România!

bottom of page